Descoperă berea artizanală - Bere Zimand

700+

Litri/zi

6 luni

Valabilitate

Berea noastră este fabricată prin fermentație naturală și cu ingrediente naturale, în concordanță cu rețetele tradiționale.

Ingrediente care oferă berii noastre aroma inconfundabilă

Pentru a putea prepara berea artizanală Zimand, așa cum trebuie, pe lângă pasiune, avem nevoie de ingrediente de calitate.

  • Malț atent selectat, importat din Belgia.
  • Hamei aromatic, conținut mare de alfa-acizi.
  • Folosim doar apă proaspătă.
  • Drojdie stabilă, ce duce la o bere cu arome complexe.

100% natural

De asemenea, fabrica noastră funcționează cu echipamente de ultimă generație. Metoda de fabricare nu este mecanizată, astfel că berea noastră nu conține aditivi sau conservanți.

De la idee, la sticlă

1. Măcinare, macerare și separare

Malțul se macină, se amestecă cu apă caldă pentru a extrage zaharurile, apoi mustul se separă de borhot.

2. Fierbere și fermentare

Mustul se fierbe cu hamei, se răcește și se transferă la fermentare cu drojdie.

3. Îmbuteliere și etichetare

Berea maturată se îmbuteliază și primește etichetele.

4. Ajungerea la raft

Produsul final este pus la vânzare.

Ce spun clienții

Doar câteva dintre gândurile și recenziile celor care ne-au trecut pragul din 2019 până acum.

Livrăm în toată țara Ingrediente de calitate superioară Bere 100% naturală
Livrăm în toată țara Ingrediente de calitate superioară Bere 100% naturală

Urmărește-ne pe social media

Orar Fabrica de Bere Zimand:

Jud. Arad, Zimandu Nou, nr. 3B

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: 10:00 - 15:30